De Halve van Nijkerk @ Nijkerk
apr 21 @ 16:45 – 21:30
De Halve van Nijkerk @ Nijkerk

De Halve van Nijkerk is een hardloopevenement dat plaatsvindt op de derde of vierde zaterdag van april. In 2018 op zaterdag 21 april. Er zijn vijf afstanden: Halve marathon, 10km, 5km, 1,2km & 2km KidsRun. Start en finish liggen in het historische centrum van de stad Nijkerk. De halve marathon kent een zeer afwisselend parcours door de stad Nijkerk en de prachtige buitengebieden met doorkomsten door de kernen van Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Koningsdag
apr 27 @ 06:00 – 22:00
Koningsdag @ Nijkerk | Gelderland | Nederland

Vele activiteiten de hele dag door van s’morgens vroeg tot s’avonds laat in het centrum van Nijkerk.

mei 4 @ 12:00 – 18:00

Standwerkers concours @ Centrum Nijkerk
mei 11 @ 11:00 – 17:30
Standwerkers concours @ Centrum Nijkerk

Op vrijdag 11 mei word het één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in. Maar liefst 8 Standwerkers uit het hele land strijden van 11:00 tot 17:30 uur om de titel ” beste standwerker van Nijkerk”. Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groenten snij attributen er wordt van alles gedemonstreerd om te vechten voor deze felbegeerde titel, dit concours is een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Voor meer informatie kijk op www.standwerker.com. Dus bent u op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis kom dan naar Centrum te Nijkerk!