Evenementen 2019

Horecadag in Nijkerk @ Centrum
jul 10 @ 18:00 – 23:30
Horecadag in Nijkerk @ Centrum | Nijkerk | Gelderland | Nederland

Sinds enkele jaren is dit feestje van de Nijkerkse horeca weer vaste prik op de evenementenkalender: de tweede woensdag in juli is horecadag! Het is lekker lang licht, de terrassen lonken; kortom, deze gezelligheid in de binnenstad wilt u niet missen.
De Nijkerkse Ondernemersvereniging en eigenaars van café’s en restaurants op het Plein nodigen u van harte uit voor een gezellige avond met live muziek! Ontmoet elkaar, proost op een mooie zomer en ga met de voetjes van de vloer. Wees welkom van 18.00 tot 23.30 uur.

Toren beklimmen @ Mooiste kerktoren van Nederland
jul 11 @ 18:00 – sep 5 @ 19:15
Toren beklimmen @ Mooiste kerktoren van Nederland | Nijkerk | Gelderland | Nederland

In de zomermaanden juli en augustus is er iedere donderdagavond gelegenheid om toren van Nijkerk te beklimmen. Vanaf de toren, die in 2012 de titel mooiste kerktoren van Nederland kreeg, heeft u een schitterend uitzicht over de stad Nijkerk en de omgeving.

jul 12 @ 12:00 – 18:00

Toren beklimmen @ Mooiste kerktoren van Nederland