Sinterklaas letterspel 2020

Sinterklaas is in het land en ook in Nijkerk aangekomen. Afgelopen zaterdag 14 november liet de Sint zich zien op de omloop van de mooiste kerktoren van Nederland. Omdat het toch allemaal anders is dan andere jaren hebben de Sint en zijn pieten een letterspel bedacht. In heel veel etalages in het centrum van Nijkerk ligt een letter. Al die letters vormen een zin die wat te maken heeft met het Sinterklaasfeest. Klik op de foto hieronder en download het formulier waarop je de letters kunt invullen en zo het woord bij elkaar kunt puzzelen. Als je het woord gevonden hebt dan kan je het inleveren bij Top 1 Toys aan de langestraat. Er zijn leuke prijzen te winnen dus ga op zoek in het centrum van Nijkerk.

Klaar met puzzelen of even pauze? Kijk hieronder nog eens alle afleveringen van het Nijkerkse Sinterklaasjournaal!

Geen fysieke intocht dit jaar helaas maar wel via de digitale weg en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur een uur lang sinterklaasliedjes vanaf de mooiste kerktoren van Nederland. Zet ramen en deuren open om de mooie klanken van het Nijkerkse carillon binnen te krijgen. Ben je toevallig in de stad voor een boodschap kijk dan even omhoog naar de kerktoren!

Kijk alle afleveringen van: Sinterklaas en het mysterie van 14 november

We hopen dat Sinterklaas in 2021 weer gewoon met de boot de haven in kan varen. We tellen vast af naar dat moment.