Evenementen 2019

jul 4 @ 18:00 – aug 29 @ 19:15
Toren beklimmen @ Mooiste kerktoren van Nederland | Nijkerk | Gelderland | Nederland

In de zomermaanden juli en augustus is er iedere donderdagavond gelegenheid om toren van Nijkerk te beklimmen. Vanaf de toren, die in 2012 de titel mooiste kerktoren van Nederland kreeg, heeft u een schitterend uitzicht over de stad Nijkerk en de omgeving.

jul 11 @ 18:00 – sep 5 @ 19:15

jul 18 @ 18:00 – sep 12 @ 19:15

jul 25 @ 18:00 – sep 19 @ 19:15

aug 1 @ 18:00 – sep 26 @ 19:15

aug 8 @ 18:00 – okt 3 @ 19:15

aug 15 @ 18:00 – okt 10 @ 19:15

aug 22 @ 18:00 – okt 17 @ 19:15

aug 23 @ 12:00 – 18:00

Zomer feestweek
aug 24 @ 09:30 – aug 31 @ 22:30
Zomer feestweek

De laatste week van de zomervakantie is altijd feest in Nijkerk! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud.

Voorlopig Programma 2019:

Zaterdag  24 augustus:
Dweil- en Smartlappendag van 13.00 tot 18.00
Dweilorkesten en smartlappenkoren. Altijd een supergezellige dag!

Nijkerkse Promotiedag/Wie doet wat in Nijkerk? 14.00 tot 17.00.
Promoot je club, vereniging of bedrijf aan heel Nijkerk! VOC Lokaal is aanwezig met muziek en interviews met de deelnemers.

Kinderdag
Leuke activiteiten voor kinderen op het Plein!

Live Muziek
We sluiten deze bomvolle, gezellige dag af met een fantastische live band: Groove NRG

Maandag 26 augustus:
Buijtenhuis Beachvolleybal i.s.m. NVC Nijkerk van 18.00 tot 22.30.
Kosten: € 40,- per team, incl. consumptie voor de teamleden!

Dinsdag 27 augustus:
Fietstocht (afstand: tussen de 40 en 45 km.) Tussen 13.00 en 14.00 uur starten op het Plein.
Kosten: € 1,- p.p.

Buijtenhuis Beachvolleybal i.s.m. NVC Nijkerk van 18.00 tot 22.30.

Woensdag 28 augustus:
Janny & Dolly’s Dolle BINGO-show van 13.30 tot 16.30.

Finale Buijtenhuis Beachvolleybal van 18.30 tot 20.30.

Donderdag 29 augustus:
Nacht van Nijkerk! (organisatie door NOV).

Zaterdag 30 augustus:
Afsluiter van de zomerfeestweek
Kom lekker naar een van de vele gezellige terrassen die ons mooie Nijkerk rijk is en geniet van de sfeer en de lekkere muziek op deze laatste zaterdag van de vakantie.

Complete programma via: www.zomerfeestweek.nl