apr 20 @ 12:00 – 18:00

De Halve van Nijkerk @ Nijkerk
apr 21 @ 16:45 – 21:30
De Halve van Nijkerk @ Nijkerk

De Halve van Nijkerk is een hardloopevenement dat plaatsvindt op de derde of vierde zaterdag van april. In 2018 op zaterdag 21 april. Er zijn vijf afstanden: Halve marathon, 10km, 5km, 1,2km & 2km KidsRun. Start en finish liggen in het historische centrum van de stad Nijkerk. De halve marathon kent een zeer afwisselend parcours door de stad Nijkerk en de prachtige buitengebieden met doorkomsten door de kernen van Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Koningsdag
apr 27 @ 06:00 – 22:00
Koningsdag @ Nijkerk | Gelderland | Nederland

Vele activiteiten de hele dag door van s’morgens vroeg tot s’avonds laat in het centrum van Nijkerk.

mei 4 @ 12:00 – 18:00

Standwerkers concours @ Centrum Nijkerk
mei 11 @ 11:00 – 17:30
Standwerkers concours @ Centrum Nijkerk

Op vrijdag 11 mei word het één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in. Maar liefst 8 Standwerkers uit het hele land strijden van 11:00 tot 17:30 uur om de titel ” beste standwerker van Nijkerk”. Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groenten snij attributen er wordt van alles gedemonstreerd om te vechten voor deze felbegeerde titel, dit concours is een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Voor meer informatie kijk op www.standwerker.com. Dus bent u op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis kom dan naar Centrum te Nijkerk!

mei 11 @ 12:00 – 18:00

Moederdag
mei 12 @ 11:00 – 14:00
Moederdag @ Nijkerk | Gelderland | Nederland

NOV zet moeders in het zonnetje

Voor moeders in Nijkerk is het twee dagen feest in mei. De tweede zondag van de maand is het Moederdag, de tweede záterdag van de maand deelt de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV) rozen uit aan winkelende moeders. Het is inmiddels een traditie.

Moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden en dat doet de NOV dan ook maar al te graag. Dus moeders uit Nijkerk, kom gezellig shoppen in het centrum van Nijkerk tussen 11.00 en 13.00 uur en laat u verwennen met één van maar liefst 1.000 mooie rozen.

Natuurlijk zijn vaders en kinderen die dag ook van harte welkom in de binnenstad. Voor de mooiste moederdagcadeaus is Nijkerk de plek om te zijn.

Univé Oldtimer Event
mei 12 @ 11:00 – 17:00
Univé Oldtimer Event

De Oldtimer Club Nijkerk organiseert op zaterdag 12 mei a.s. het Univé Oldtimer Event in het centrum van Nijkerk (Plein, Koetsendijk, Kolkstraat, het Molenplein). Bij voldoende aanbod van voertuigen wordt ook de Oosterstraat er bij betrokken. Dit jaar doen ook de ondernemers van het Molenplein mee met een DJ en een springkussen.

mei 18 @ 12:00 – 18:00

Heerlijk in de buitenlucht je wekelijkse rondje Nijkerkse markt.IMG_3435